Μηχανές espresso La Cimbali

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 100 χρόνια καινοτομίας, η La Cimbali αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών μηχανών espresso.

Βασιζόμενες στην τεχνολογική τους υπεροχή, τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, οι επαγγελματικές μηχανές La Cimbali αποτελούν εγγύηση υψηλής αισθητικής κι εξαιρετικού αποτελέσματος στο φλιτζάνι.

Μηχανές Slayer Espresso
Slayer Espresso - Make Coffee Better

Πώς θα κάνουμε τον καφέ καλύτερο; – How to make coffee better?

Αυτός ήταν ο προβληματισμός που έθεσε πρώτος τη δεκαετία του 2000 ο ιδρυτής της Slayer, Jason Prefontaine.

Το ερώτημα ήταν φαινομενικά απλό αλλά η απάντησή του σύνθετη.

Η απάντηση ήρθε τελικά το 2007, έτος ορόσημο για τον ίδιο, όταν η Slayer με πλοηγούς την τεχνολογική πρωτοπορία και την υψηλή αισθητική, ξεκίνησε το μακρύ της ταξίδι.

Μηχανές espresso Casadio

Επίσημα μέλος του Gruppo Cimbali από το 2009, η ιταλική Casadio έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον κόσμο των επαγγελματικών μηχανών espresso.

Έχοντας ξεπεράσει πλέον τα όρια της Ιταλίας, ξεχωρίζει διεθνώς για τη στιβαρή ποιότητα και τη διαχρονική αξιοπιστία των προϊόντων της.

Μηχανές espresso Faema

Η εταιρία FAEMA (ιταλικό ακρωνύμιο: Fabbrica Apparecchiature Elettromeccaniche e Affini) ασχολείται, από την ίδρυσή της το 1945, με την παραγωγή και τη διάθεση επαγγελματικών μηχανών espresso. Η FAEMA συνδέθηκε με τη μεταπολεμική οικονομική άνθιση της Ιταλίας, με κινητήριο δύναμη τις καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές που εισήγαγε στον κλάδο.

Μηχανές espresso Ascaso

Συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή του J. Ascaso, ο ισπανικός οίκος Ascaso καταλαμβάνει σημαντική θέση στον κόσμο των επαγγελματικών και οικιακών μηχανών espresso.

Λειτουργώντας με υψηλά κριτήρια ποιότητας κι αισθητικής, το χαρτοφυλάκιο Ascaso εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα, καινοτόμα και καλοσχεδιασμένα προϊόντα.