Μηχανές espresso La Cimbali

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 100 χρόνια καινοτομίας, η La Cimbali αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών μηχανών espresso.

Βασιζόμενες στην τεχνολογική τους υπεροχή, τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, οι επαγγελματικές μηχανές La Cimbali αποτελούν εγγύηση υψηλής αισθητικής κι εξαιρετικού αποτελέσματος στο φλιτζάνι.

Μηχανές Slayer Espresso
Slayer Espresso - Make Coffee Better

Πώς θα κάνουμε τον καφέ καλύτερο; – How to make coffee better?

Αυτός ήταν ο προβληματισμός που έθεσε πρώτος τη δεκαετία του 2000 ο ιδρυτής της Slayer, Jason Prefontaine.

Το ερώτημα ήταν φαινομενικά απλό αλλά η απάντησή του σύνθετη.

Η απάντηση ήρθε τελικά το 2007, έτος ορόσημο για τον ίδιο, όταν η Slayer με πλοηγούς την τεχνολογική πρωτοπορία και την υψηλή αισθητική, ξεκίνησε το μακρύ της ταξίδι.

Casadio Logo.JPG

Επίσημα μέλος του Gruppo Cimbali από το 2009, η ιταλική Casadio έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον κόσμο των επαγγελματικών μηχανών espresso.

Έχοντας ξεπεράσει πλέον τα όρια της Ιταλίας, ξεχωρίζει διεθνώς για τη στιβαρή ποιότητα και τη διαχρονική αξιοπιστία των προϊόντων της.

Faena Logo.png

Η εταιρία FAEMA (ιταλικό ακρωνύμιο: Fabbrica Apparecchiature Elettromeccaniche e Affini) ασχολείται, από την ίδρυσή της το 1945, με την παραγωγή και τη διάθεση επαγγελματικών μηχανών espresso. Η FAEMA συνδέθηκε με τη μεταπολεμική οικονομική άνθιση της Ιταλίας, με κινητήριο δύναμη τις καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές που εισήγαγε στον κλάδο.

logo stone.JPG

Ένα Gourmet Coffee Bar στην κουζίνα σας! STONE, η οικιακή μηχανή με γονίδια επαγγελματικής κι εμφάνιση μοντέλου!

 

Ανακαλύψτε όλους τους στιλιστικούς συνδυασμούς κι υιοθετήστε τη STONE που ταιριάζει στην αισθητική του σπιτιού σας. Μοντέρνο, κλασσικό ή βιομηχανικό ύφος; Απλά επιλέξτε τα αντίστοιχα μαγνητικά πάνελ και πολύ εύκολα προσαρμόστε τη STONE στο στιλ του χώρου σας.