Μύλοι άλεσης καφέ La Cimbali

Βασιζόμενοι στην τεχνολογική τους υπεροχή, τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, οι επαγγελματικοί μύλοι La Cimbali αποτελούν εγγύηση υψηλής αισθητικής, μοναδικής αντοχής κι εξαιρετικής ακρίβειας στο αποτέλεσμα.

 

Logo Fiorenzato.png
Logo Fiorenzato.png

Διατηρώντας μακρά παράδοση στον τομέα της επεξεργασίας καφέ, οι ιταλικοί μύλοι Fiorenzato συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του κλάδου παγκοσμίως.

Η υπογραφή Fiorenzato, άρρηκτα συνδεδεμένη με τις έννοιες ποιότητα, καινοτομία και λειτουργικότητα, εγγυάται επαγγελματικούς μύλους άλεσης καφέ κομψού σχεδιασμού, υψηλής ακριβείας και μεγάλης αντοχής.

Μύλος άλεσης καφέ Bentwood V63

Το όνομα Bentwood σχετίζεται με το υλικό που ήταν πάντα παρόν στο διάκοσμο των πρώτων διάσημων καφέ της Βιέννης, τα οποία κατακλύζονταν από καλλιτέχνες, διανοούμενους, επιχειρηματίες και γενικά από όλους εκείνους που έλκονταν από το συνδυασμό της απόλαυσης ενός εκλεκτού ροφήματος μαζί με μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Η Bentwood είναι μία Ελβετική εταιρεία, οι μύλοι της σχεδιάζονται στη Γερμανία, παράγονται στην Ιταλία και απευθύνεται στους λάτρεις του καλού καφέ σε όλο τον κόσμο!

Bentwood - Inspired by Coffee

Μύλός άλεσης καφέ Bentwood V63