Χαρακτηριστικά
-
Τεχνολογία φίλτρανσης BRITA για καταπολέμηση της ανθρακικής σκληρότητας του νερού.
-
Μειώνει αποτελεσματικά τις ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά τη γεύση και το άρωμα.
-
Αναδεικνύει τα ιδιαίτερα αρώματα του καφέ.
-
Προστασία του εξοπλισμού: Μείωση των αλάτων.
-
Μείωση των εξόδων επισκευής και συντήρησης.
-
Μέγεθος: 1200
-
Δυνατότητα φίλτρανσης για μηχανές espresso/ αυτόματους πωλητές με ανθρακική σκληρότητα 10 dH (θέση by-pass: 40%): 13.187 λίτρα.
-
Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 6,9 bar
-
Τοποθέτηση: Κάθετη ή Οριζόντια
Στάδια Φίλτρανσης
1. Στάδιο προ-φίλτρανσης
Το fleece συγκρατεί τα μεγαλύτερα σωματίδια.
Διασφάλιση ομαλής και συνεχούς ροής νερού.
2. Μείωση ανθρακικής σκληρότητας
Ειδική ρητίνη για τη μείωση της ανθρακικής σκληρότητας για την αποφυγή της δημιουργίας αλάτων.
3. Φίλτρανση ενεργού άνθρακα
`Όλο το νερό περνάει από το φίλτρο ενεργού άνθρακα, το οποίο συγκρατεί τα στοιχεία που επηρεάζουν αρνητικά τη γεύση και το άρωμα του νερού.
4. Τελικό στάδιο φίλτρανσης
Ένα fleece συγκρατεί τα εναπομείναντα πολύ λεπτά σωματίδια.
Τεχνολογία IntelliBypass
Η μοναδική τεχνολογία IntelliBypass επιτρέπει τη συνεχή ροή by-pass ασχέτως
της ογκομετρικής ροής. Διασφαλίζεται συνεχής παροχή νερού υψηλής ποιότητας.